Pages

Wednesday, 30 April 2014

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih 
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800


salam..ne adalah pic selfie yg saya pertaruhkan..

ne pic selfie tau..kmi ltk fon ats meja pastu set 10saat..10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...peaceee..haha..
ne mase study nursing thun lpas...rndu diorg sgt... kami ssh snang bsame..dlm clas mgantuk same2..tme exam study sme..ble praktical plak msing2 penat kami same2 urut kaki..hee..yela..7jam bdiri mrawat pesakit..sbb kami student ag time tu..tak dbenarkan dduk mcm staffnurse..tp alhamdullilah..skrg kmi dh lpas smua tu...
dari kanan:zafirah,sha,isma,sy,anis..

hope ade rzeki d sini..:)

Wednesday, 23 April 2014

Sunday, 20 April 2014

CIKGU TUISYEN MATH DIPERLUKAN

Assalamualaikum smua..:)

haa..igt agi x entry sy yg lps psal ckgu tuisyen tu..akhrnye sy dpt bhenti dri scary tuisyen tu..:)
so skrg tgh mcari ckgu tuisyen math spm..spe2 yg ade kwn ke adk ke kkak ke yg bijak math n tgal di area bt.caves bleh la ajr sy eh..tak lme pn..utk sbulan lbh je..sbb bln 6 ne dh exam..

nanti spe2 bminat bleh la hbngi sy ye..:)

Tuesday, 15 April 2014

Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru



NAMA BLOG/URL BLOG/NAMA BLOGGER:cikmiew blogspot/   http://cikmiew.blogspot.com/  cikmiew.

UMUR SAYA/UMUR BLOG: 22 TAHUN / 3BULAN

BIL.FOLLOWER: 8 0RANG..hee..

Blog ne sy cuma byk join GIVEAWAy2 dari blogger2 lain..x byk sgt cter sal khdpan shrian..hee..followers pn xrmai sgt..:(tp xksah la..:) ..sy pn byk cuba tutorial dri blogger2 yg terer..alhamdullilah..ne la hsilnye..:)
hope ade rzeki kt sini..

Monday, 14 April 2014

Fast and Simple Giveaway



bismillah..hrap2 ade rzeki..
jom join..sramai 26 org pemenang dcari...

Tuesday, 8 April 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Sunday, 6 April 2014

Short Segmen by Sally Samsaiman.

Segmen ni sally buat sempena nak buat GiveAway utk barang-barang yang ada sally mention dalam entry SINI...so, saje nak pancing...nak tengok market...kalau ramai yang yg join nanti sally buat GA pulak..okay..?



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog SallyAdd To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Klik 1,2,3,4.
  3. Like Page My Beauty Herbs & Like gambar SINI.
  4. Buat satu entry bertajuk Short Segmen by Sally Samsaiman.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Friday, 4 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah


bismillah...hrap2 ade rezeki...:)

Wednesday, 2 April 2014

Simple Giveaway by H&A

Salam.. Alhamdulilah akhirnya berjaya juga melancarkan giveaway ni..
firstly, dila nak minta maaf sebab buat GA ni lambat terutama bagi yang sponsar GA ni..
dila and my partner berharap GA ni dapat sambutan yang menggalakkan dan meletop2.. :)
and terima kasih untuk semua yg sudi sponsar GA ni :)

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/03/simple-giveaway-by-h.html
SYARAT-SYARATNYA:
  • Hanya Blogger sahaja yang boleh Join..
  • Semua peringkat umur
  • Perempuan atau lelaki boleh je Join
  • Wajib ikut semua syarat yang ditetapkan oleh SPONSAR (lihat bawah)


FOLLOW BLOG SPONSAR:

     trendmalaya , terataiungu (klik 1 iklan)  , hanim  , chea , aliyahsyofia , my blog

LIKE SEMUA PAGE SPONSAR:



LIKE INSTAGRAM

misscheare (wajib yang ada akaun instagram)


Tuesday, 1 April 2014

Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

center;"> Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang - 1 Pemenang
1 Glitter Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014



GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME


BISMILLAH...hrap ade rzeki...

tamat pd 15/4/14..